Nachtafsluiting A.C. de Graafweg in Opmeer van 20 op 21 januari

Algemeen
De werkzaamheden aan de A.C. de Graafweg duren nog een aantal weken.
De werkzaamheden aan de A.C. de Graafweg duren nog een aantal weken. (Foto: Provincie Noord-Holland)

OPMEER/ HEERHUGOWAARD - In verband met werkzaamheden is de A.C. de Graafweg in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 januari afgesloten tussen de ovonde in Langereis en kruispunt De Veken/Lindengracht. Tijdens deze nacht is tussen 20.00 en 07.00 uur geen doorgaand verkeer mogelijk op de N241 tussen de A7 en de N242. Het verkeer wordt omgeleid via de N239. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

De werkzaamheden vinden plaats in Opmeer en Hoogwoud bij de kruispunten Pade en Breestraat/Middelweg. Het kruispunt Breestraat/Middelweg is tot en met 21 januari dicht voor lokaal verkeer tussen Hoogwoud en Opmeer. Van 21 januari tot en met 5 februari ‘s ochtends is het kruispunt met de Pade dicht voor overstekend verkeer tussen Opmeer en Hoogwoud.

De aannemer voert van 24 januari tot en met 4 februari voorbereidende werkzaamheden uit aan de noordkant van de weg,

Vragen of klachten? Weggebruikers en omwonenden kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via tel. 0800-0200600 (gratis) of servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden en verkeersmaatregelen zijn te volgen via de A.C. de GraafApp en de regionale Facebookpagina WestfrieslandNH.