Succesvolle dorpsveiling

Nieuws

OBDAM – De jaarlijkse dorpsveiling in Obdam vond 9 november plaats. De mensen werden verwelkomd door de gezellige muziek van een ‘dweilorkest’ met leden van Muzieklust.
Het was de hele avond gezellig en af en toe ook spannend wanneer twee mensen tegen elkaar opboden. Soms werd zelfs geapplaudisseerd voor de winnaar. Rond 01.30 uur maakte Joan Peerdeman, de voorzitter van het veilingcomité, bekend dat de veiling 43.138 euro opleverde. Veilingmeester Ben Appel veilde maar liefst 453 kavels. Met name de drie vakantiehuisjes waren erg in trek. Bijzonder in de smaak vielen de gezellige klaverjas- en keez-avondjes, de tapasworkshop, de Italiaanse avond, het smaak-vermaak-arrangement, happen en stappen en de snertwandeling. Ook de twee kerkbanken waren erg gewild.
Alle mensen die kavels aanboden, deden mee in een loterij. Drie dinerbonnen waren te winnen. Halverwege de avond werden de loten door pastor Bert Glorie getrokken. De winnaars zijn mevrouw De Boer, Dion Reus en de familie Schouten. Donateurs, aanbieders van kavels, kopers, vrijwilligers en verder iedereen die aan dit mooie resultaat heeft bijgedragen, hartelijk dank namens het veilingcomité. Het geld wordt goed besteed. De mooie kerkgebouwen in Obdam worden hiermee in goede staat gehouden en het verenigingsleven deelt mee.