Bruun en Jan treden op in Theaterkerk Wadway.
Bruun en Jan treden op in Theaterkerk Wadway. ((Foto: Chris Phillipo))

Muziek, humor en cabaret in theaterkerk

WADWAY - Acteurs Bruun Kuijt en Jan Elbertse spelen zondag 17 maart spelen om 14.30 uur hun voorstelling 'Wat nou oud?' in theaterkerk Wadway. De volgende dag om 20.30 uur staat de muziekvoorstelling Enge Buren door Vreemde Vogels op het programma. Ze bestaan bijna 25 jaar en niemand weet precies wat ze doen. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment?

Bruun Kuijt en Jan Elbertse spelen een nieuw tragikomisch toneelstuk over ouder worden in een snelle maatschappij. Ze naderen de grens van 'oud'. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd zijn. Althans, zo wordt er tegen ouderdom in onze maatschappij vaak aangekeken. Wat betekent dit voor Bruun en Jan? De acteurs hebben de schrijver Wannie de Wijn bereid gevonden dat gegeven op een komische en ontroerende wijze uit te werken. Een heerlijke middag met twee topacteurs die nog lang niet uitgerangeerd zijn en nog volop het plezier van toneelspelen met het publiek willen delen. Zie ook www.theaterbureaudemannen.nl.

Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz, maar ook in het dagelijks leven! Het publiek zweeft via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts. Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit. Zie ook www.engeburen.nl

Meer informatie en bestellen kaarten, zie www.theaterkerkwadway.nl.

Meer berichten