Inschrijving vakantiespelen geopend

REGIO - Aanmelden voor de vakantiespelen in het Dijkgatsbos voor aankomende zomer kan weer! Kinderen die in groep 3 tot en met 8 zitten en het leuk vinden op mee te doen met de activiteiten in het bos, denk aan bos-spellen, spannende thema's, stokbrood bakken en glijden van de zeephelling, kunnen zich opgeven via www.stichtingvakantiespelen.nl.

Zomervakantie vieren in Dijkgatsbos. De kinderen die wonen in Aartswoud, Hensbroek, Hoogwoud, Middenmeer, Obdam, Opmeer, Spanbroek, Wieringerwerf en Zuidermeer worden ingedeeld in week 30.

Deelnemers uit Abbekerk, Avenhorn, Benningbroek, De Goorn, Hauwert, Kreileroord, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Opperdoes, Slootdorp, Twisk, Ursem, De Weere en Zwaagdijk-West doen mee in week 31.

Aanmeldingen uit Andijk, Bovenkarspel, Den Oever, Grootebroek, Hem, Hippolytushoef, Hoogkarspel, Onderdijk, Schellinkhout, Spierdijk, Venhuizen, Wervershoof, Westerland, Westwoud, Wijdenes en Wognum in week 32.

En als laatste kinderen uit Barsingerhorn, Berkhout, Enkhuizen, Grosthuizen, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oosterblokker, Oude Niedorp, Spierdijk, 't Veld, Winkel en Zwaagdijk-Oost kunnen zich opgeven voor week 33. Wie niet kan in een bepaalde week kan wisselen van week.

Leerlingen van de middelbare school kunnen van 15 tot en met 19 juli meedoen aan overleven bij ExpeR. Koken op zelfgemaakt vuur, slapen in het bos en spannende proeven tegen het andere team spelen. ExpeR is een leuke uitdaging voor jongeren van 13 tot en met 15 jaar oud.

Kijk voor meer informatie over de vakantiespelen én het aanmelden voor het overleven bij ExpeR op www.exper.nu.

Meer berichten