(Foto: Esther van der Linden)

Met Puur! terug in de tijd

SPANBROEK - Wie aan de jaren zestig denkt, denkt al snel aan provo's, hippies, de moord op Kennedy, The Beatles en de protestliedjes van Bob Dylan. Het was het begin van een nieuw tijdperk, een roerige tijd waarin veel veranderde, ook in de muziek. Puur! ontdekte zoveel muzikale juweeltjes dat zij een compleet nieuw liedjesprogramma uit deze tijd samenstelde: Back to the sixties.

Het wordt een ware 'trip down memory lane'. Met liedjes uit de popmuziek, kleinkunst, cabaret en musical. Van Elvis Presley tot Toon Hermans en van Simon & Garfunkel tot Shaffy en List. Natuurlijk ook The Beatles, die hit na hit scoorden in de jaren zestig. Duik samen met Puur! terug in de tijd en swing mee met herkenbare muziek van toen.

Zanggroep Puur! bestaat uit: Loes de Wit, Tonnie Meester, Miranda de Jong, Jaap van Saarloos, Frank Stratmann en André Vloeijberghs. Puur! zingt zelfgekozen repertoire. Mooie pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. De zangers worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer en Jeen Rabs op gitaar.

Meemaken? Kom zondag 24 maart voor 14.30 uur voor een plekje in 't Kerkhuys, aan de Spanbroekerweg in Spanbroek. Reserveren kan via puur.concert@gmail.com.

Entree: 15 euro.

Kijk voor meer informatie, foto's en video impressies op www.puur-online.nl.

Meer berichten