Volledig nieuw service concept voor Gomes Noord-Holland in Hoorn

Partnerbijdrage
Nieuwe service concept van Mercedes-Benz in Hoorn.
Nieuwe service concept van Mercedes-Benz in Hoorn. Foto: Sebastiaan Bosveld

De komende maanden zal de vestiging van Gomes Noord-Holland in Hoorn, als eerste van Nederland, worden omgebouwd naar het nieuwe service concept van Mercedes-Benz. Er wordt een moderne werkplaats gecreëerd voor personen- en bestelwagens voorzien van de nieuwste apparatuur en technieken. Zo kan Gomes zijn klanten ook in de toekomst optimaal blijven bedienen. Van de verbouwing ondervinden klanten geen hinder, zij kunnen gewoon langskomen voor reparatie en onderhoud aan hun personen- en/of bestelwagen.

Partnerbijdrage dossier

Om te komen tot dit nieuwe service concept verhuizen de verkoopactiviteiten naar de onlangs verbouwde vestiging in Purmerend. Vanaf 18 juli kunnen geïnteresseerden hier terecht voor de aanschaf van personen- en/of bestelwagen(s).

Vertrouwde gezichten

De vertrouwde gezichten van het verkoopteam personenwagens, Rob Evenboer en Maarten Den Hartog, verhuizen mee van de vestiging in Hoorn naar de vestiging in Purmerend aan de Voltastraat 15. Verkoopadviseurs Rob van de Meer en Joost de Moel staan tot ieders beschikking voor de verkoop van bestelwagens. Kijk voor alle contactgegevens op www.gomes.nl/purmerend.

Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk terecht bij uw vertrouwde contactpersoon binnen Gomes of e-mail naar info@gomes.nl. 

U bent van harte welkom op één van de vestigingen.