Elshof Zuid – de eilanden; 27 woningen en 2 bouwkavels binnenkort in verkoop!

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd))

REGIO - Gebiedsontwikkelaar BPD uit Amsterdam start 3 november met de verkoop van ‘de eilanden’ in nieuwbouwproject Elshof Zuid te Anna Paulowna. Aannemingsbedrijf Kuin uit Bovenkarspel is tezamen met De Wolff & Partners verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening. 


Verkoop start 3 november!

Elshof Zuid – de eilanden is het sluitstuk van de nieuwbouwwijk Elshof Zuid in Anna Paulowna. Hier woon je straks in een riante woning, omringd door water en groen. Het woningaanbod is divers en ‘de eilanden’ zijn ruim opgezet. Er worden 27 duurzame, gasloze woningen aangeboden in diverse typen, zoals rij- en hoekwoningen, semi-bungalows, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. De koopsommen starten bij € 300.000,-- v.o.n.. Verder komen er twee bouwkavels in verkoop vanaf € 200.000,--. 

In deze fase komen vier rij- en 2 hoekwoningen, vier semi-bungalows (waarvan 2 hoekwoning), tien twee-onder-een kapwoningen, zeven vrijstaande woningen & 2 bouwkavels in verkoop. Het woonoppervlakte loopt uiteen van ca. 123 m2 tot 175 m2, alle woningen/kavels parkeren op eigen terrein én liggen met hun achtertuin aan het water (bij de rijwoningen mét standaard vlonder). De twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen worden daarnaast standaard uitgevoerd met luxe tegelwerk en sanitair. 

Online inschrijving

De verkoop start op 3 november. De inschrijving vindt online plaats en alle verkoopdocumentatie wordt beschikbaar gesteld op de website: www.nieuwbouw-elshofzuid.nl. Vragen kunnen gesteld worden aan VLIEG Makelaars Schagen, Kim Boontjes Makelaar of via de website van Elshof Zuid.