Inschrijven John Wiggers familietoernooi

  Nieuws
Inschrijven voor het John Wiggers familietoernooi kan nog. (Foto: aangeleverd)
Inschrijven voor het John Wiggers familietoernooi kan nog. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOOGWOUD – Badmintonvereniging Rackmindo houdt zondag 8 april vanaf 10.00 uur voor de dertiende keer het John Wiggers familietoernooi sporthal de Weyver, aan de Weyver in Hoogwoud. Dit toernooi is vernoemd naar John Wiggers, hij betekende veel voor de vereniging. Iedereen kan zich inschrijven, lid of geen lid.
Wie graag wil kennismaken met badminton, kan zich inschrijven als duo, trio of als team van vier personen of meer. Dat kunnen gezinnen, familieleden, buren, collega’s of vrienden zijn. Het gaat erom een dag gezellig en sportief met elkaar bezig te zijn.
De eerste wedstrijden starten om 10.30 uur en rond 15.00 uur is het evenement ten einde. Leenrackets zijn aanwezig en de spelers worden naar sterkte ingedeeld. Inschrijven kan bij Gertruud Schaper, tel. 0226-354788 of stuur een e-mail naar ccp_rackmindo@badminton.nl. Graag met opgave van de deelnemers, leeftijd, ervaring en gebruik van eventueel leenrackets. Het inschrijfgeld bedraagt voor een duo10 euro, een trio 15 euro en een team van vier of meer personen 20 euro. Opgave en/of betaling van het inschrijfgeld is ook mogelijk op woensdag van 20.00 tot 22.30 uur tijdens de speelavond van Rackmindo in de Weyver.
Wie deze dag niet in de gelegenheid is, maar toch graag een keer wil badmintonnen, kan woensdag van 20.00 tot 22.30 uur meedoen met de senioren. Jeugd is die dag welkom van 18.30 tot 20.00 uur in de Weyver of zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur in de gymzaal, B. Heijmansstraat 6 in Hoogwoud. Kijk voor meer informatie op www.rackmindo.nl.

Meer berichten