Klassiek in de Kerk

  Nieuws
Fluitiste Sherezade Jurado Navarro. (Foto: aangeleverd)
Fluitiste Sherezade Jurado Navarro. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OBDAM – In ’t Brakenkerkje, Dorpsstraat 38 in Obdam vindt zondag 25 maart om 11.00 uur Klassiek in de Kerk plaats. Fluitiste Sherezade Jurado Navarro geeft een optreden.
Navarro is in 1993 geboren in Nerva (Huelva, Spanje). Zij behaalde haar bachelor op 20 jarige leeftijd in de muziek met de dwarsfluit als specialiteit op het conservatorium Superior de Música Manuel Castillo in Seville. Hierna behaalde zij haar postuniversitaire opleiding voor de dwarsfluit. Ze verbeterde haar muzikale vaardigheden op de Progreso Musical in Madrid. Ze won vele prijzen. Het belangrijkste voor haar was de Dutch International Flute Competition in Ittervoort (Limburg, april 2016), waar ze de eerste prijs won in de Master catagorie en composities Composition Alba Rosa Viëtor ( Utrecht, oktober 2016). Recentelijk behaalde ze haar Master diploma in klassieke muziek op het conservatorium van Amsterdam. Tussen 2016-2017 is ze opgenomen in het Orchestra Academy of the Nederlands Philharmonisch Orkest (Amsterdam). Verder is ze fluitlerares in het project SuperSymphonics bij het muziekcentrum Zuidoost in Amsterdam.
Toegang tot het concert is gratis. Loop naar binnen en beluister haar unieke muzikale programma. Meer informatie op www.brakenkerkje.nl.

Meer berichten