Motorrijden voor ijsclub

  Nieuws
Doe mee met de Lionsclub motortoertocht en steun de ijsclub. (Foto: Shutterstock)
Doe mee met de Lionsclub motortoertocht en steun de ijsclub. (Foto: Shutterstock) (rodi.nl)

OPMEER – Lions Club Opmeer en omstreken verzorgt, samen met de stichting IJsclub Spanbroek-Opmeer, een motortoertocht op zondag 6 mei. De opbrengst van de tocht komt ten goede aan de ijsclub. De motorrit bestaat uit een ochtend- en middagtocht en slingert via dorpjes, dijkjes en weggetjes in en rond West-Friesland, een boeiende ontdekkingstocht van zo'n 160 km.
Bij Eetcafé Vroeg of Laat, Spanbroekerweg 192 in Spanbroek staat de koffie vanaf 10.00 uur klaar en de motortoertocht start tussen 10.30 en 11.00 uur. De ochtendrit eindigt in Purmerend met een lunch. Vervolgens wordt de tocht voortgezet, halverwege de middag wordt een frisstop gehouden. De toertocht eindigt tussen 16.00 en 16.30 uur bij het eetcafé. Liefhebbers kunnen zich bij de voorinschrijving aanmelden voor een barbecue na de tocht. Kosten á 17,50 euro zijn niet inbegrepen in het inschrijfgeld. Niet rijden, maar wel mee-eten? Laat het uiterlijk weten bij het vertrek.
De kosten voor deze motortoertocht bij voorinschrijving bedragen 25 euro per persoon en op de dag zelf 27,50 euro. Dit is inclusief koffie, lunch en een consumptie na afloop van de tocht. De opbrengst van het motorevenement gaat naar de Stichting IJsclub Spanbroek-Opmeer. Opgave bij loosjos53@gmail.com en via www.lionsopmeer.nl. Deelnemers krijgen een paar dagen voor de tocht informatie over de exacte coördinaten van de tocht, de plaatsen die de motorrijders aandoen en hoe te handelen bij het wel of niet doorgaan van de tocht bij onverhoopt slecht weer.

Meer berichten