Inschrijven bedrijventoernooi

  Nieuws
Doe mee met het bedrijventoernooi van Rackmindo. Inschrijven kan nog! (Foto: Shutterstock)
Doe mee met het bedrijventoernooi van Rackmindo. Inschrijven kan nog! (Foto: Shutterstock) (rodi.nl)

OPMEER – De sport badminton wordt op allerlei niveaus gespeeld, van jong tot oud en als recreant of competitiespeler. Badminton ontspant, inzicht is belangen, maar vooral het spelplezier. De tegenstander verslaan met inzicht, tact, snelheid of kracht, geeft veel voldoening. Badmintonvereniging Rackmindo uit Opmeer verzorgt 16, 23 en 30 mei voor de tweede keer een bedrijventoernooi. Wie vanuit een bedrijf of een straat een team wil inschrijven, kan zich aanmelden voor 19 april via info@rackmindo.nl. Een team heeft een eigen bijdrage van 20 euro.
Een team bestaat uit vier tot zes personen, man of vrouw. Leeftijd vanaf 18 jaar. Als enkele personen van buiten het bedrijf meedoen is dit geen probleem. Eventueel kan een bedrijventeam aangevuld worden met een lid van Rackmindo.
De wedstrijden starten op de drie dagen om 20.00 uur, einde speeltijd ongeveer 22.30 uur. Spelmateriaal, zoals shuttles en eventueel een badminton-racket, is aanwezig. Het team moet zelf voor sportkleding en zaalschoenen zorgen.

Meer berichten