Kees Vriend in theaterkerk

  Nieuws
Kees Vriend treedt op in Theaterkerk Wadway met zijn nieuwe muziekvoorstelling. Mis het niet. (Foto: aangeleverd)
Kees Vriend treedt op in Theaterkerk Wadway met zijn nieuwe muziekvoorstelling. Mis het niet. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WADWAY – Kees Vriend staat zaterdag 21 april om 20.30 uur met zijn muziektheater voorstelling ‘Waar spreken we af?’ op het podium in de theaterkerk, Wadway 30 in Wadway.
Waar spreken we af om opnieuw verliefd te worden en het leven te vieren? En waar spreken we af voor een goed gesprek of een scherpe blik? In het theaterconcert ‘Waar spreken we af?’ maakt Kees Vriend, zingend in de Nederlandse taal, de balans op van een rusteloze zoektocht naar de schoonheid van het leven. Nederlandstalige popfolk: soms fijnzinnig, dan weer schurend en onstuimig. Hij zingt over vriendschappen die gaan, liefdes die blijven en mensen die stilstaan. Verhalende liedjes in de stijl van Acda en de Munnik en De Dijk en geïnspireerd door grootheden als Daniel Lohues en Maarten van Roozendaal. Meer informatie www.nelamusic.com.
Met Kees Vriend sluit de theaterkerk een prachtig seizoen af. Meer informatie is te vinden op www.theaterkerkwadway.nl of bel. 0229-270525.

Meer berichten