Inschrijving Huttendorp geopend - De leukste driedaagse van het jaar voor de jeugd

  Nieuws
Het bestuur van Huttendorp Ursem heeft zin in het evenement. De inschrijving is gestart. (Foto: aangeleverd)
Het bestuur van Huttendorp Ursem heeft zin in het evenement. De inschrijving is gestart. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

URSEM – De leukste driedaagse van het jaar vindt eind juli plaats: Huttendorp Ursem. De voorbereidingen zijn in volle gang en het bestuur, bestaande uit Esther, Thari, Mariska, Jeroen, Hajo, Femke, Marieke, Jolanda, Rem en Jeroen, is bezig er een topevenement van te maken. Het thema van deze editie is Hout of Space.

Tijdens Huttendorp bouwen groepjes van tien kinderen en twee begeleiders een hut op een speelterrein in Ursem (perceel tussen Noordgouw 33 en Geesterland 56). Met materialen zoals pallets, zeil, verf en spijkers worden de meest prachtige hutten gebouwd. De jeugd kan 's middags aan verschillende leuke en uitdagende activiteiten meedoen. Ofwel drie dagen lang samen timmeren, knutselen, dansen, spelletjes doen en natuurlijk willen alle deelnemers de verkiezing van het mooiste Huttendorp bouwwerk winnen.

Kinderen

Voor het evenement kunnen 170 kinderen uit Ursem zich aanmelden in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar (basisschool), met minimaal zwemdiploma A. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Vanaf heden staat de inschrijving open op de www.huttendorpursem.nl en de kosten zijn 25 euro per persoon. Nog niet gedaan? Snel inschrijven is van belang, de plekken zijn dus beperkt.
Vrijwilliger

Iedereen van 13 jaar en ouder die het leuk vindt om te helpen, kan zich opgeven als vrijwilliger, al is het maar voor één dag. Vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel van het Huttendorp, de meesten werken gezellig met een eigen groepje en zorgen ervoor dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben. Enthousiast? Aanmelden kan nog op bovenstaand e-mailadres. Voor meer informatie en een impressie van voorgaande jaren, zie de website of de Facebookpagina: www.facebook.com/ursemhuttendorp.
Sponsor

Huttendorp kan blijven bestaan door sponsoring. Dat is elk jaar natuurlijk nodig om het evenement te realiseren. Sponsor worden of een financiële bijdrage leveren aan het Huttendorp? Aanmelden kan via sponsors@huttendorpursem.nl.

Meer berichten