Afsluiting Braken

  Nieuws

REGIO – Op de Braken (N507) tussen de Spierdijk en de kruising met de N243 in Avenhorn vinden tot en met maandag 11 juni wegwerkzaamheden plaats. Tijdens deze werkzaamheden is dit deel van de weg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden aan de N507 zijn onderdeel van het project N23 Westfrisiaweg.
De weg is tot en met maandag 05.00 uur dicht, wegwerkers leggen nieuw asfalt en brengen de belijning en markeringen aan. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de A7, de N241 en de N242. De oversteken bij Westeinde (De Goorn) en Vredemakersweg (Berkhout/De Goorn) blijven open. Fietsverkeer wordt langs de werkzaamheden geleid. Tijdens het verwijderen van het asfalt kan geluids- en trillingshinder ontstaan. Na het aanbrengen van het asfalt, werkt de provincie Noord-Holland de komende maanden verder aan de afbouw van de fietstunnels. In het najaar/eind van het jaar gaan de fietstunnels open.
Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via tel. 0800-0200600 (gratis) of servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen op www.n23westfrisiaweg.nl.
Vanaf eind 2018 rijdt het verkeer tussen Alkmaar en Enkhuizen over de nieuwe N194 (Braken) en N307 (Westfrisiaweg). De provincie Noord-Holland zorgt in het project N23 Westfrisiaweg met haar partners voor deze nieuwe verbinding. Dit verbetert de doorstroming van het verkeer, de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in de regio. Ook bevordert het de economie en werkgelegenheid.
Meer informatie: www.n23westfrisiaweg.nl.

Meer berichten