Sportief meedoen met wandelvierdaagse

  Nieuws
Alle routebordjes worden na afloop van wandeling opgehaald uit de Mijzenpolder door de jongens van Stam. (Foto: aangeleverd)
Alle routebordjes worden na afloop van wandeling opgehaald uit de Mijzenpolder door de jongens van Stam. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

URSEM – Nadat alle avondwandelvierdaagsen in de omgeving achter de rug zijn, is TFC Wielsport Ursem druk bezig om de avondvierdaagse van Ursem te organiseren. De deelnemers gaan dinsdag 26 juni van start en lopen tot en met vrijdag 29 juni.
Het vertrek- en eindpunt vindt plaats bij de kantine van sportvereniging S.C. Dynamo, Pastoor van Haasterstraat 20a in Ursem. De lopers starten tussen 18.00 en 19.30 uur. Men kiest uit twee afstanden, namelijk de zes en twaalf kilometer. Ook bestaat de mogelijkheid om wel of niet een herinnering aan te schaffen. Kinderen tot en met 15 jaar betalen 2,50 euro, inclusief aandenken, volwassenen 2,50 euro, zonder souvenier en 5 euro met een herinnering. Voorinschrijven is niet nodig, dat kan op de avond zelf. Iedereen loopt op eigen risico en honden zijn niet welkom. Het meenemen van kinderwagens is ook niet altijd raadzaam.
De organisatie doet haar best om de vierde avond een wandeling door ‘de Mijzenpolder’ te verzorgen. Zij moet rekening houden met het vogeltjesland, grond waar de vogels en hun jongen verblijven. Het is niet gepast om met z’n allen daar de rust in de natuur te verstoren, maar omdat deze wandelvierdaagse later wordt gehouden, zijn bijna alle landerijen weer vrijgegeven en veelal ook gemaaid. Trek de wandelschoenen aan en doe mee.
Meer informatie via de familie Stam, tel. 072-5022073.

Meer berichten