Gemeentetoernooi ondergebracht bij HOSV

  Nieuws

HOOGWOUD – Het Gemeentetoernooi van Opmeer wordt al tientallen jaren verspeeld en dit jaar wordt het evenement gehouden op 20, 22 en 25 augustus op sportpark De Kolk, Waterkant 56 in Spanbroek, de thuishaven van HOSV. Alle voetbalclubs van de gemeente doen hieraan mee. Grasshoppers, VVS '46, DWB, AGSV en natuurlijk gastheer HOSV.
Alle deelnemende clubs voetballen tegen elkaar tijdens korte wedstrijden, verspreid over de drie dagen. De club die de meeste punten behaald wint het toernooi. Het Gemeentetoernooi is voor de teams een stukje voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De jeugd strijdt om de penaltybokaal en een deskundige jury bepaalt wie dit jaar de beste speler van het toernooi is en aan de topscorer wordt ook een prijs uitgereikt.
Het gemeentetoernooi is naast een reeks wedstrijden vooral een ontmoetingsplek. Langs de lijn kletsen en na afloop naborrelen in de tent. HOSV doet er alles aan om een vlekkeloze editie te realiseren en alle voetballiefhebbers zijn deze drie dagen van harte welkom om een kijkje te nemen op het sportcomplex.

Meer berichten