Schenking Geen Heden Zonder Verleden aan stichting Hensbroek Kindervakanties

  Nieuws
De opbrengst van het toiletbezoek tijdens het Historisch Festival Hensbroek ging naar Stichting Hensbroek Kindervakanties. (Foto: aangeleverd)
De opbrengst van het toiletbezoek tijdens het Historisch Festival Hensbroek ging naar Stichting Hensbroek Kindervakanties. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HENSBROEK – Het Historisch Festival vond begin juli voor de achtste keer plaats in Hensbroek. Zo’n vijfhonderd deelnemers en met duizenden bezoekers werd het evenement een groot succes.
Bezoekers zagen van alles op het terrein: van oldtimers tot 'young'timers, van zware stoommachines tot model-stoomtreintjes, van tweewielers tot vrachtwagens, van diverse soorten trekkers tot oude ambachten, zang, dans en muziek. Kinderen vermaakten zich ook prima met ritjes op de pony, besturen van een kraan, de draaimolen of springen op het springkussen. Bekijk het fotoalbum via www.geenhedenzonderverleden.nl.
Tijdens deze dag is geld ingezameld voor stichting Hensbroek Kindervakanties. De toiletbezoekjes kwamen ten goede van dit initiatief. Bij elkaar is 308,06 euro bijeen gebracht en dit bedrag werd door Cobi van der Gragt van de Stichting Geen Heden Zonder Verleden overhandigd aan Anneke Korst en Karina Bijman van de Stichting Hensbroek Kindervakanties. Deze stichting organiseert onvergetelijke vakanties voor kinderen die in een situatie verkeren waarin zij niet met hun ouder(s)/verzorger(s) op vakantie kunnen. Via de voedselbank in Hoorn zijn kinderen hiervoor aangemeld. Zo'n 20 à 25 kinderen uit West-Friesland genieten op deze manier toch van een heerlijke vakantie.
De organisatie is blij met de positieve reacties van deelnemers en publiek en de gekregen tips en blikt alweer vooruit naar het volgende festival op 5 juli 2020. Wie belangstelling heeft op wat voor manier dan ook voor het festival of de stichting, neem contact op via secretariaat secr@geenhedenzonderverleden.nl of stuur via Facebook een berichtje.

Meer berichten