Dorpsgesprek in de Grost

  Nieuws

AVENHORN – Wie denkt wel eens: 'ik heb een goed idee voor Grosthuizen?’. Het college van Koggenland nodigt de inwoners van het dorp uit om samen te werken aan een nog mooiere kern. Want zij kennen hun omgeving het beste. Het dorpsgesprek wordt donderdag 27 september gehouden van 19.30 tot 22.00 uur in Brasserie de Grost, Grosthuizen 80 in Avenhorn. Alle bewoners ontvingen een uitnodigingsbrief.
De dorpsgesprekken zijn een initiatief van het college van burgemeester en wethouders. Bedoeld om samen met inwoners te werken aan een toekomstbestendig Koggenland. Al eerder zijn gesprekken gevoerd in Avenhorn, Berkhout, De Goorn, Hensbroek, Obdam, Oudendijk, Scharwoude, Ursem en Zuidermeer. Tijdens deze bijeenkomsten bepalen de bewoners samen met het college van B&W wat de dorpen nodig hebben. En waar inwoners ook in de toekomst fijn wonen, werken en recreëren. Een natuurspeeltuin of beleeftuin? Een hofje voor kwetsbare groepen? Woningbouw? Duurzaamheid? Neem ideeën mee en ga in gesprek, vorm een doe-team om hiermee aan de slag te gaan.
Inwoners hoeven niet te wachten tot het dorpsgesprek en kunnen hun ideeën doorgeven via www.koggenland.nl/dorpsgesprekken.
Benieuwd naar de diverse initiatieven? Kijk op bovenstaande website.

Meer berichten