Hardlopen bij ARO'88

  Nieuws

OBDAM – De conditie op peil brengen of houden, dat kan op allerlei manieren. Hardlopen is een sport die door tallozen individueel wordt beoefend. Hoeveel mensen lopen niet wekelijks of dagelijks een rondje door de polder? Een effectieve manier om stress te laten verdwijnen en te vervangen door een heerlijk ontspannen gevoel.
Door de looptechniek te verbeteren, heeft men minder kans blessures op te lopen. De sporter kan ook de gezelligheid van een groep opzoeken als extra stimulans om regelmatig te trainen. Aansluiting bij ARO’88 is een goede stap. Atletiek Recreatief Obdam is opgericht in 1988 en heeft ook een jeugdafdeling, waar alle bekende atletiekonderdelen worden aangeleerd, een hardloop- en conditiegroep.
In de winter wordt bij kunstlicht getraind. De sporters starten altijd met een warming-up met aandacht voor core stability en technische aspecten van het lopen. Elke zondag lopen in de duinen in Schoorl.
Om iedereen op een ongedwongen manier kennis te laten maken met de sport, de vereniging of andere lopers wordt dinsdag 25 september om 19.30 uur een inloopavond gehouden op de baan op het sportcomplex van Victoria, Stationsweg 8 in Obdam. Nieuwsgierig geworden? Kom een paar keer kijken en/of vrijblijvend gratis meetrainen. Vragen? stuur een e-mail naar bestuur@aro88.nl.
Trainingstijden en -locaties en overige informatie is te vinden op www.aro88.nl.

Meer berichten