Verrassende artiesten in `t Kerkhuys

  Nieuws
't Kerkhuys heeft een geweldig podium voor artiesten. (Foto: aangeleverd)
't Kerkhuys heeft een geweldig podium voor artiesten. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SPANBROEK – Muziektheater ’t Kerkhuys heeft de komende maanden een fantastisch en kleurrijk programma. Naast een aantal vertrouwde gezichten ontvangt het theater een aantal nieuwe en verrassende artiesten.
Wat biedt het komend seizoen? Bunch of Barrels speelt 20 oktober muziek van de jaren ‘60 en ‘70. The Flower Power floreert als nooit tevoren. Erwin Nyhoff, één van de finalisten van The Voice, laat 28 oktober zijn concert ‘The Prodigal Sun’ horen. De band Marcel Kapteijn & The Raindogs zijn 3 november van de partij. Marcel was de zanger van het bekende nummer ‘You’ van Ten Sharp. Met input van jaren muziekervaring is geen optreden van deze zanger hetzelfde. De eerste editie van LEF! vindt 4 november plaats. Een middag waarop jong talent uit de gemeente Opmeer zichzelf uitdaagt op het zangpodium. Spanning, enthousiasme en muzikaliteit voeren hierbij de boventoon. De kandidaten zullen het publiek versteld doen staan van het talent dat zij in huis hebben. Jam Sissies staat 10 november garant voor een swingende avond. De dames weten hun optreden elke keer tot een daverend muzikaal succes te brengen. De drie-mans formatie Voice Over speelt 24 november geweldige klassiekers in close-harmony. Hekkensluiter is niemand minder dan Rob de Nijs. Samen met zijn band Pur Sang brengt hij 30 november zijn programma ‘Niet voor ’t laatst’.
Muziektheater ’t Kerkhuys is te vinden aan de Spanbroekerweg in Spanbroek. Kaarten voor de diverse optredens zijn te reserveren via www.kerkhuys.nl. Het volledige programma is ook daar te vinden.

Meer berichten