Jeugd De Hoop speelt Dwazen

  Nieuws

AARTSWOUD – De jeugd van toneelvereniging De Hoop staat zondag 14 oktober om 16.00 uur met de komedie 'Dwazen' op de planken. Het stuk is geschreven door Neil Simon en vertaald door Robert Grijsen. De voorstelling vindt plaats in café De Stompe Toren, Schoolstraat 40 in Aartswoud.
Leo kreeg een geweldige baan aangeboden als leraar in de idyllische Russische hamlet van Kulyenchikov. Als hij daar aankomt, ontmoet hij mensen die het stof van de stoep in hun huis vegen en mensen die geloven dat, als ze een koe op z’n kop melken er meer room in de melk zit. Het blijkt dat Kulyenchikov al tweehonderd jaar vervloekt is met chronische domheid. De wanhopige mensen hebben Leo aangenomen om de vloek te verbreken. Ze hebben er niet bij verteld dat als het hem niet binnen 24 uur lukt, hij net zo dom wordt als zij. Waarom gaat Leo niet weg? Hij is verliefd op de beeldschone dochter van de dokter. Zij is zo dom dat ze pas sinds kort weet hoe ze kan gaan zitten. Lukt het Leo om de vloek op tijd te verbreken?
Benieuwd hoe dit afloopt? Kom dan kijken naar de jeugd van Aartswoud. En... niet te vergeten het regiedebuut van Fief Kuiper.
Het publiek kan in de pauze loten kopen, waarbij de aanwezigen kans maken op mooie prijzen.
Een entreekaartje voor de voorstelling bedraagt 5 euro.

Meer berichten