SimonèZ zingt levensliederen

  Nieuws
Simone en Dirk-Jan Zuurbier treden 20 oktober op in de kerk in Aartswoud. (Foto: aangeleverd)
Simone en Dirk-Jan Zuurbier treden 20 oktober op in de kerk in Aartswoud. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

AARTSWOUD – SimonèZ tourt langs verschillende locaties in West-Friesland. SimonèZ bestaat uit Simone (zang, percussie en contrabas) en Dirk-Jan Zuurbier (gitaren en andere snaren). Zij geven 20 oktober om 20.30 uur een concert in de kerk, aan de Schoolstraat in Aartswoud.
Een programma met liedjes over het leven met al zijn lusten en onhebbelijkheden. Elke streek, land en tijd kent zijn eigen levenslied. Ze vertellen over de liefde of over de gewone dingen van het leven. Het lied met een lach en een traan, met overbekende thema’s die de mens bezighouden. Dagelijks geluk en dagelijkse ellende die met hart en ziel bezongen worden. Een lied, chanson, schlager, blues en smartlap in één muziekprogramma. De nummers worden verbonden door persoonlijke verhalen en anekdotes. Een confrontatie met de passie van de liefde en de schaduwzijde van het leven is hierbij onvermijdelijk. IJzersterke liedjes met één typerend kenmerk: ze raken.
SimonèZ pakt groots uit met Marcel Groot, Nellie Duin, Natascha Rus, Simon Barten en Tom Overboom. Aan de deur kost een kaartje 12,50 euro, maar in de voorverkoop 10 euro. Reserveer via simone.z@planet.nl of bel.0224-540597.
Kijk ook eens op www.simonez.nl.

Meer berichten