WMC houdt modelspoor-beurs

  Nieuws

DE GOORN – De Westfriese Modelspoorclub (WMC) houdt zondag 28 oktober van 10.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse modelspoor-beurs in de Koggenhal, Dwingel 4 in De Goorn. In de sporthal van ruim 1.200 m² kan een modelbouwer zijn hart ophalen. Jong en oud geniet van de diverse takken van modelbouw en -treinen.
De baan van collega-'spoorders' van Blokpost 13, uit het zuiden van het land en België, staat opgesteld. Maar ook 'Lifesteam' stoomtreinen, de N-spoorbaan van Kees Gorter, de modulebaan van spoorgroep De Kameel en de clubbanen van de Westfriese Modelspoorclub. Modelbouw Waterland komt met 'scalers', dat zijn zelfgebouwde voertuigen die over obstakels balanceren en rondjes rijden door de hal. Kermisliefhebbers komen met een mooie verzameling van hun modellen, gebouwd met verschillende technieken. Daarnaast worden demonstraties gegeven op het gebied van modelbouw.
Kinderen kunnen zelf de treinen laten rijden, diploma’s halen of met Lego bouwen.
Wie wat voelt voor deze hobby, kan lid worden bij de WMC, OBS De Kelderswerf, Weerestraat 70 in Obdam. Neem een kijkje op www.dewmc.nl.

Meer berichten