Vul een schoenendoos voor Actie4Kids

  Nieuws
Het ontvangen van een versierde en gevulde schoenendoos is voor deze kinderen heel bijzonder. (Foto: archief Rodi Media)
Het ontvangen van een versierde en gevulde schoenendoos is voor deze kinderen heel bijzonder. (Foto: archief Rodi Media) (rodi.nl)

DE WEERE – Wat is er leuker dan een cadeau krijgen? Iemand anders een cadeau geven! Iets geven aan een kindje dat niets heeft. Door een schoenendoos te versieren en te vullen met allerlei bruikbare en leuke spulletjes kan iemand een kind ergens anders op de wereld heel blij maken. Er zijn zoveel kinderen die nog nooit een cadeau kregen.
Actie4kids verzorgt al meer dan twintig jaar het transport van schoenendozen, die in Nederland en België zijn versierd en gevuld. Vul een schoenendoos met schoolspullen (potloden, pennen, schriftjes, puntenslijper), speelgoed (speelgoedautootje, puzzeltje, kleine bal, springtouw, knuffeltje) of toiletartikelen (tandenborstel, tandenpasta, zeep, shampoo, kam). Eten of drinken, oorlogsspeelgoed, varkensknuffels, spullen met batterijen en vloeibare producten (met uitzondering van shampoo en bellenblaas) mogen niet in het pakket.
Kinderen, maar ook volwassenen kunnen zondag 11 november om 16.00 uur een schoenendoos inleveren tijdens de gezinsviering in de Lambertuskerk in de Weere. Per pakket wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd voor transport- en organisatiekosten.
Ga voor meer informatie naar www.actie4kids.org. Specifieke vragen? Bel Marleen Kossen 06-12392958.

Meer berichten