Muziek en zang in Kerkhuys

  Nieuws
Marcel Kapteijn and The Raindogs. (Foto: aangeleverd)
Marcel Kapteijn and The Raindogs. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SPANBROEK – Marcel Kapteijn and The Raindogs treden zaterdag 3 november om 20.00 uur op in ’t Kerkhuys, aan de Spanbroekerweg in Spanbroek. Een singer-songwriter liefhebber mag dit niet missen.
Marcel Kapteijn zong met Ten Sharp over de hele wereld de hit You en verwierf hiermee wereldfaam. Liedjes van het Driftwood- album brengt hij ten gehore, maar ook van The Man I Am, daarnaast ook nieuwe nog nooit vertolkte liedjes en een enkele cover. Bezetting: Marcel Kapteijn - zang en gitaar, Sander Schuurman - gitaar en zang en Nico Dobber - percussie en zang. Een entreekaart voor dit concert kost 13,50 euro.
’t Kerkhuys heeft een nieuw concept, in samenwerking met Stichting Muziek Opmeer: LEF. Kom zondag 4 november om 14.30 uur naar het muziektheater en beleef een middag waarop het podium muzikaal en talentvol in beslag wordt genomen door de jeugd uit de gemeente Opmeer. Bij 'scouting' is gelet op muzikaliteit, uitstraling, potentie en diversiteit. Yvonne Leek, Mirjam Kaijer en Siem Groot begeleiden de kandidaten tijdens dit traject. Info; www.kerkhuys.nl
Entree volwassene 5 euro, jeugd tot en met 12 jaar 2,50. Graag contant betalen, er is geen PIN aanwezig.
Meer informatie: www.kerkhuys.nl.

Meer berichten