Ruimte te huur

  Nieuws

OBDAM – Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, aan de Dorpsstraat in Obdam, heeft diverse ruimtes te huur. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat zowel de geïnteresseerde partij als de activiteit(en) die men in de ruimte wil ontplooien, moet passen bij het gedachtegoed en het concept van De Brink. Met andere woorden: De Brink zoekt huurders/gebruikers die actief zijn binnen het maatschappelijke, sociale en culturele vlak.
De beschikbare ruimten bevinden zich op de eerste verdieping van De Brink. De eerste ruimte heeft een oppervlakte van 11,25 m² en is voorzien van een bureau en een bureaukast. De andere ruimte is 24,75 m² groot en voorzien van een tweetal bureaus met ladenblokken, twee kasten en een vergadertafel met stoelen. In beide ruimten is WIFI aanwezig. Er is royale parkeergelegenheid en het centrum bevindt zich nabij het treinstation van Obdam.
Voor overleg over de condities en/of de huurprijs, graag contact opnemen met Loek Floris, tel. 06-30154475 of via loek.floris@debrinkobdam.nl.

Meer berichten