Jeugdparlement bijeen in Pardoes

  Nieuws
Welke tiener heeft ideeën voor een aanvraag? Kom 8 november naar het jeugdparlement in Pardoes. (Foto: Shutterstock)
Welke tiener heeft ideeën voor een aanvraag? Kom 8 november naar het jeugdparlement in Pardoes. (Foto: Shutterstock) (rodi.nl)

HOOGWOUD – Het Jeugdparlement van Opmeer komt donderdag 8 november om 18.00 uur bijeen in Pardoes, De Weijver 8a in Hoogwoud. Een nieuwe groep tieners dient zich aan en na twee jaar wordt afscheid genomen van de oude parlementsgroep.
Tijdens de editie van maart jl. zijn acht organisaties met initiatieven en projecten met een bijdrage verblijd. Zij presenteren zich als eerste. Daarna krijgen nieuwe organisaties van sport of cultuur de kans om een nieuwe aanvraag in te dienen. Wie heeft een idee, alleen of als groep, is tussen de 13 en 17 jaar jaar oud of richt zich op deze doelgroep en wordt het project of initiatief vanuit de gemeente Opmeer of in deze gemeente georganiseerd, kom dan langs. Stuur de aanvraag voor 6 november in via jeugdparlementopmeer@gmail.com en presenteer het project aan de aanwezigen. Zij geven een reactie en wie weet, krijgt het initiatief een bijdrage. Wie om 18.00 uur aanwezig is, eet gezellig mee. Graag van tevoren melden.

Meer berichten