Jaarlijkse veiling in De Brink

  Nieuws
Het veilingcomité verzamelde vele kavels voor de jaarlijkse veiling in De Brink in Obdam. (Foto: aangeleverd)
Het veilingcomité verzamelde vele kavels voor de jaarlijkse veiling in De Brink in Obdam. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OBDAM – Het veilingcomité verzorgt vrijdag 9 november vanaf 20.00 uur de jaarlijkse veiling in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, aan de Dorpsstraat 155 in Obdam. Iedereen die geïnteresseerd is in de kavels kan vanaf 19.30 uur een kijkje nemen in de foyer, tijdens de gezellige tonen van het dweilorkest.
De voorbereidingen verlopen voorspoedig. Zo'n 450 kavels kreeg het comité binnen: van vakantiehuisjes tot gezellige spelletjesavonden en avondjes theater. Smulpapen kunnen bieden op onder meer bosjes gerookte paling en kaas/wijn-pakketten. Iedereen kan tijdens de veilingavond alle kavels meekijken op een groot scherm.
Het belangrijkste doel van deze veiling is om de monumentale kerken in een goede bouwkundige staat te houden. Tijdens deze avond wordt speciale aandacht gegeven aan muziekvereniging Muzieklust en tafeltennisvereniging De Victors. De leden helpen mee met hand- en spandiensten, bieden mooie kavels aan en halen als dank daarvoor een groter deel van de opbrengst binnen dan de andere verenigingen. Dit allemaal onder het motto: van Obdam, voor Obdam.
Meer weten? De kavels staan op www.deveilingobdam.nl of Facebook.

Meer berichten