Theater en cabaret in theaterkerk

  Nieuws
Sjaak Bral staat met zijn nieuwe programma Vaarwel 2018 op het podium van Theaterkerk Wadway. (Foto: Ministerie van Beeld)
Sjaak Bral staat met zijn nieuwe programma Vaarwel 2018 op het podium van Theaterkerk Wadway. (Foto: Ministerie van Beeld) (rodi.nl)

WADWAY – George van Houts komt vrijdag 9 november met zijn voorstelling Kom PloTT naar de theaterkerk, Wadway 30 in Wadway. Een theatercollege over de ‘moeder’ van al veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11 Amerika. Cabaretier Sjaak Bral presenteert zaterdag 10 november zijn nieuwjaar-conference Vaarwel 2018. De wereld is in rep, maar wie neemt het roer?
Na het avontuur van 75 theatercolleges van Kom Plot, met zo’n 10.000 verbijsterde 'collegegangers', vraagt dit initiatief om een vervolg. Met als ironisch extra: een aantal complotten uit de jongste geschiedenis die achteraf wel degelijk waarheid zijn gebleken. Wederom een theatercollege waarbij de kin op de borst zakt van verbazing over de krochten en kronkelingen van de menselijke geest. Let op: in verband met de lengte van de voorstelling, aanvang 19.30 uur.
Sjaak Bral is de enige cabaretier die al 21 jaar in z’n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2018 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met de gulle lach, opgediend. De avond begint 20.30 uur. Zie ook www.sjaakbral.nl.
Meer informatie, kijk op www.theaterkerkwadway.nl.

Meer berichten