The Telephones en The Plastic Pigshakers in De Brink

  Nieuws
The Telephones spelen op het grote podium van De Brink in Obdam. (Foto: aangeleverd)
The Telephones spelen op het grote podium van De Brink in Obdam. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OBDAM – Liefhebbers van zestiger jaren rockmuziek halen zaterdag 10 november hun hart op in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. The Telephones en The Plastic Pigshakers staan vanaf 21.30 uur op het podium.
De mannen van The Telephones vertolken op verassende wijze nummers van onder meer de Kinks, The Rolling Stones, The Beatles en The Monkees. Liefhebbers van Fender Rhodes en Hammond orgels met draaiende Leslie box, het blinkende geluid van de Feder Telecaster mogen deze avond niet missen! The Telephones wisselt dit zestiger jaren repertoire af met enkele nummers van nu. Deze nummers geven zij echter een waar vintagesausje. De band bestaat uit vier topmuzikanten uit Noord-Holland en zij gaan volledig los op de meeslepende klanken van rock en blues-rock. Het plezier en enthousiasme voert de boventoon en zorgt ervoor dat het onmogelijk is stil te blijven zitten.
The Plastic Pigshakers speelt deze avond in de originele bezetting. Mike, Justin en Rodger Kruijer en Eric Goosens. De band brengt verassende tachtiger jaren muziek van onder meer The Cure en Ian Dury.
Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar en kosten 8 euro per stuk. Het optreden begint om 21.30 uur in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, Dorpstraat 155 in Obdam.

Meer berichten