Wereldlichtjesdag in Kerkhuys

  Nieuws
Yvonne Heddes (l), Mia Koelemeijer en Karin van ’t Klooster (r) bekijken samen herinneringen. (Foto: aangeleverd)
Yvonne Heddes (l), Mia Koelemeijer en Karin van ’t Klooster (r) bekijken samen herinneringen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SPANBROEK – De Wereldlichtjesdag wordt zondag 9 december gehouden en op deze dag staat iedereen wereldwijd stil bij alle kinderen die er niet meer zijn. In het sfeervolle ' t Kerkhuys, aan de Spanbroekerweg 37 in Spanbroek, verzorgen ritueelbegeleiders Mia Koelemeijer, Karin van ’t Klooster en Yvonne Heddes vanaf 18.30 uur een gezamenlijke avond.
"Centraal staan alle herinneringen die we koesteren en delen met elkaar", laat Karin weten. "We branden een kaarsje, noemen de namen, luisteren naar muziek en troostende woorden. De avond is vrij toegankelijk voor een ieder die het verlies van een kind in zijn hart meedraagt: ouders, broers, zussen, familie en vrienden maar ook oppasouders en hulpverleners. Samen delen we het gemis." Rond 19.30 uur wordt de avond afgesloten met koffie en thee en gezamenlijk napraten.
Iedereen die troost zoekt óf wil bieden is van harte welkom, ook wie geen persoonlijke uitnodiging ontving. Graag van te voren aanmelden via miakoelemeijer@kpnmail.nl, tel. 06-20454689, karinvantklooster@gmail.com, tel. 06-13480415 of yvonne@yris-ursem.nl, tel. 06-51605562.
Wie 9 december er niet bij kan zijn, kan thuis om 19.00 uur een kaarsje branden, om zo onderdeel te zijn van het troostende licht dat die avond over de wereld gaat.

Meer berichten