Theaterkerk zoekt programmeurs

  Nieuws

WADWAY – Het West-Friese dorp Wadway is een dorpskern met ongeveer 250 huizen en een paar honderd inwoners. Een pittoresk gedeelte van West-Friesland met midden in de gemeenschap het theaterkerkje, aan Wadway 30. De 'gezellige huiskamer' waar onder andere Youp van ’t Hek, Bram en Freek, Jochem Myjer, Maarten van Roozendaal, Yentl en de Boer hun eerste schreden op het podium zetten.
Het Wadway team zoekt versterking in de programmering. Wie belangstelling heeft voor theater én frisse ideeën en vindt het een uitdaging samen met de andere programmeurs een keuze te maken uit het grote aanbod en een afwisselend draaiboek neer te zetten? Aarzel niet en laat het weten via info@theaterkerkwadway.nl.
Bezoekers genieten ruim vijftig jaar van de intimiteit in de theaterkerk en van een mooie mix van jonge en oudere theatermakers, in de vele disciplines die het theaterlandschap te bieden heeft. Mooie toneelvoorstellingen en prachtige theaterconcerten. Naast het grote aanbod uit de cabaret en kleinkunstwereld. Elk seizoen ook de finalisten van de drie grote cabaretfestivals en een aantal mooie debuutprogramma’s van aanstormende talenten.
Ook is in de theaterkerk een bijzondere voorstelling te aanschouwen tijdens het komende Nationale Theaterweekend in januari 2019. Iedereen kan een kijkje nemen tijdens de opbouw. Meer informatie over de vacature en het volledige programma is te vinden op www.theaterkerkwadway.nl.

Meer berichten