Aartswoud volop in kerstsfeer

  Nieuws
Sommige Aartswouders zetten hun deuren open voor bezoekers om de kerstsfeer te proeven. (Foto: Hanneke de Boer)
Sommige Aartswouders zetten hun deuren open voor bezoekers om de kerstsfeer te proeven. (Foto: Hanneke de Boer) (rodi.nl)

AARTSWOUD – Het pittoreske West-Friese dorpje Aartswoud is 8 en 9 december gehuld in kerstsfeer. Op veertien adressen, verspreid door het hele dorp, worden de deuren geopend om deze kerstsfeer te proeven.
Bezoekers vinden een groot assortiment aan (kerst)accessoires om een huis gezellig te maken, kerststukken voor in en om het huis, brocante, kunst, handwerk en uiteraard allerlei lekkernijen. Ouders kunnen de kinderen gerust meenemen, ook aan hen is gedacht. In het Rundveemuseum kunnen zij zondagmiddag knutselen en met een koe op de foto voor een mooi kerstkiekje. Koor Grenzenloos sluit de zaterdag muzikaal af in de Manuelhoeve. Zij zingt om 17.00 uur de mooiste kerstliedjes.
Geniet al wandelend van het mooie dorp. Ook is de mogelijk om met het kerstreintje van locatie naar locatie te gaan. Op beide dagen rijdt het treintje vanaf 12.00 uur. De folder, inclusief plattegrond, ligt bij de deelnemers. Let op: pinnen is in Aartswoud niet mogelijk.
Voor meer informatie: www.kerstsfeeraartswoud.nl.

Meer berichten