Cabaret en toneel in theaterkerk

  Nieuws
Max van den Burg speelt het beste van zichzelf. (Foto: Max van den Burg)
Max van den Burg speelt het beste van zichzelf. (Foto: Max van den Burg) (rodi.nl)

WADWAY – Cabaretier Max van den Burg speelt vrijdag 7 december zijn voorstelling Paasbest in de theaterkerk, Wadway 30 in Wadway. De volgende dag wordt het toneel vrij gemaakt voor de dames van Golden Palace met hun toneelproductie WO-MAN. Hierin leren de twee talentvolle actrices Dionne Verwey en Ritzah Statia de man in zichzelf te accepteren. Beide voorstellingen beginnen om 20.30 uur.
Tien jaar na de winst in Cameretten besloot Max dat zijn vijfde programma een groot cabaretfeest moet zijn. Paasbest is het beste van Max in een hip modern jasje. Met types en verhalen die hij altijd leuk vond om te spelen en dat gewoon nog een keer doet. In deze jubileumshow laat podiumbeest Max het publiek alle hoeken van het cabaretpodium zien. Zie ook www.maxvandenburg.nl.
De actrices Ritzah Statia en Dionne Verwey hebben last van gender-stress. Ze weten niet hoe ze zich als vrouw moeten gedragen, want diep in hun binnenste sluimert een ontembare mannelijke kracht. Dat schept de nodige verwarring over rolpatronen. Want wie moet er nu de vuilniszakken buiten zetten? Wie is de jager en wie is de prooi? In deze hilarische en ontroerende voorstelling gaan ze op zoek naar het evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. Zie ook www.goldenpalace.nl.
Kaarten en informatie, zie www.theaterkerkwadway.nl.

Meer berichten