Kerst vieren met O.V.E.

  Nieuws
Het  Vocaal Opmeers Ensemble geeft 23 december een prachtig kerstconcert in 't Kerkhuys. Bestel snel kaarten! (Foto: aangeleverd)
Het Vocaal Opmeers Ensemble geeft 23 december een prachtig kerstconcert in 't Kerkhuys. Bestel snel kaarten! (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SPANBROEK – Het Opmeers Vocaal Ensemble (O.V.E.) geeft zondag 23 december om 13.30 en 16.30 uur een kerstconcert in ’t Kerkhuys, aan de Spanbroekerweg in Spanbroek.
Het koor wil er dit jaar een mooie en vrolijke kerst van maken. Naast swingende kerstliedjes met rinkelende bellen zingen de koorleden mooie klassieke stukken, zoals Cantique de Noël, Maria Wiegenlied, Noël van Gounod, aangevuld met mooi koorwerk uit de Elias van Mendelssohn en een bijzonder Ave Maria van Gomes. Alexandre heeft interessante bewerkingen gemaakt van Sleigh Ride en The Twelve days of Christmas. Ook een aantal bekende 'carols' komen aan bod. Het Vocaal Opmeers Ensemble bereidt het publiek voor op een sfeervol kerstfeest.
Een kaartje kost 12,50 euro. Reserveren kan bij Joke Oud, tel. 0226-353563, via chrisnelvansaarloos@quicknet.nl of contant bij de Brilshop, Gruttostraat 2a in Opmeer.

Meer berichten