Theaterconcert in theaterkerk

  Nieuws
Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal spelen hun programma Viento Zonda in de theaterkerk in Wadway. (Foto: Merlijn Doomernik)
Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal spelen hun programma Viento Zonda in de theaterkerk in Wadway. (Foto: Merlijn Doomernik) (rodi.nl)

WADWAY – Het publiek in Theaterkerk Wadway geniet zaterdag 15 december om 20.30 uur van het theaterconcert van Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal. Deze twee rasmusici voeren iedereen een avond lang mee op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda.
'Ik maak muziek voor miljoenen, en die wil ik allemaal bereiken’, zegt trompettist Eric Vloeimans vaak. Hij is op weg om zijn droom waar te maken. Als één van de weinige jazzmusici is Vloeimans een echte publiekslieveling. Zijn uitzonderlijke muzikaliteit is daar net zozeer debet aan als zijn innemende (podium-)persoonlijkheid. Juan Pablo Dobal is een Argentijnse pianist. Vanaf zijn negende jaar begon hij met piano spelen. Hij kwam in 1989 naar Amsterdam om in het toenmalige kwartet Viento del Sur te spelen. Hij werkte met vele grote namen in de klassieke muziekwereld samen. Hij is sinds 2010 vaste pianist van het Karel Kraayenhof Tango Ensemble. In de intieme theaterkerk met haar prachtige akoestiek een avond om te koesteren en nooit te vergeten.
Meer informatie en kaarten, zie www.theaterkerkwadway.nl.

Meer berichten