Jong en oud geniet van Snertwandeltocht

  Nieuws

SPANBROEK – ‘t Kerkhuys verzorgt, samen met IJsclub Spanbroek-Opmeer, voor de tweede maal de sportieve en gezellige Snertwandeltocht. Deze tocht is een 'wandelhappening' voor jong en oud. Direct na het overweldigende succes van vorig jaar heeft de organisatie deze wandeling toegevoegd aan de lijst van jaarlijkse tradities.
Deelnemers kiezen dit jaar uit twee afstanden; de 11 kilometer voor de ervaren wandelaar en de 6,5 kilometer is ideaal voor gezinnen of voor wandelaars die liever een kortere tocht lopen. Tijdens dit evenement zijn geen honden toegestaan.
De natuurijsbaan ligt in de luwte van muziektheater ’t Kerkhuys. Samen vormen zij een winters decor voor dit wandelevenement. Na de tocht kunnen de lopers aanschuiven voor de overheerlijke snert tijdens een gezellige nazit, met medewerking van een plaatselijke dj.
Inschrijven voor de 11 kilometer vindt om 13.00 uur plaats en de 6,5 km start om 13.30 uur 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen tot 12 jaar) De start en finish is in ’t Kerkhuys, aan de Spanbroekerweg in Spanbroek. Halverwege de route krijgen de deelnemers warme chocolademelk en kan men gebruik maken van een sanitaire stop.
Trek goede wandelschoenen aan en neem gepast geld mee voor de inschrijving.

Meer berichten