Programma Vrouwen van Nu

  Nieuws

REGIO – Het programma van Vrouwen van Nu, afdeling Hoogwoud/Aartswoud is klaar. Nadere en actuele gegevens over de activiteiten is te vinden op www.vrouwenvannu.nl/aartswoudhoogwoud. Aanmelden kan daar ook.
Bijeenkomst op 17 januari om 19.45 uur in de Lindehof, Graaf Willemstraat 2 in Hoogwoud. Antoon Verwer uit Hoogwoud heeft in 2006 'Klanktoon' opgezet, wat inhoudt dat muziek en geluid ingezet worden voor therapeutische doeleinden. Sinds mensenheugenis maakt men hier gebruik van. Het kan mogelijk de lichaamsenergie weer in balans brengen.
Jaarvergadering op 21 februari om 19.45 uur in de Lindehof. Bart Lankester geeft een lezing over het leven van Trien de Haan-Zwagerman uit Hauwert. Een West-Friese arbeidersvrouw, die strijdbaar was op vele gebieden. Zij is al ver in de dertig, als zij besluit haar leven helemaal om te gooien en de politiek in te gaan. Ze richt onder meer een vrouwenbond op en beheert een bureau voor geboorteregeling in Hoorn.
Bijeenkomst 21 maart om 19.45 uur in de Lindehof. Ellis Jansen en Willem Janssen uit Oost Knollendam, geven een presentatie: 'Twee jaar fietsen voor een kopje koffie' bij haar broer in Australië. Het begon met een grapje, maar ze hebben de knoop doorgehakt en de banden opgepompt.
Avond van het Eéndagsbestuur: 18 april om 19.45 uur in de Lindehof.
Bijeenkomst 19 september om 19.45 uur in de Lindehof. Presentatie door Dorinde Smit Duyzentkunst over het leven van Toon Hermans. Als cabaretier, zanger, schilder, schrijver en als mens, met muziekfragmenten en conferences.
Gezamenlijke avond op 15 oktober om 19.30 uur in Opstap, Herenweg 60 in Hoogwoud. Optreden van theatergroep Septimbre, met 'Laat je niet kisten'.
Bijeenkomst 21 november om 19.45 uur in de Lindehof. Theo Rekelhof uit Kudelstaart geeft een presentatie over de binnenvisserij op de Westeinderplassen met name de palingvisserij. Het is een programma met veel interactie vanuit het publiek.
Kerstavond op 18 december in café De Stompetoren, aan de Schoolstraat in Aartswoud. Aanvangstijd nog niet bekend. Muzikale ondersteuning van gospelkoor Get Together uit Nieuwe Niedorp/Winkel.

Meer berichten