Beeldend kunstenaars exposeren

Algemeen
Een van de werken is van Karhang Tang.
Een van de werken is van Karhang Tang. (Foto: Aangeleverd)

PURMEREND - Op zondag 3 maart exposeren 25 beeldend kunstenaars divers werk tijdens de 7e winterexpositie bij Kerkhof-galerie en beeldentuin Overweersepolderdijk. Te bezoeken van 12.00 tot 16.30 uur.

De kunstenaars uit Purmerend en wijde omgeving tonen ieder maximaal 9 werken, die te koop zijn. Er zijn verschillende vormen van kunst te zien, zoals beelden, glas-in-lood, tiffany, keramiek enzovoorts.

Ook zijn er kunstkaarten te koop. Er is ook koffie of thee, glühwein en warme chocolademelk. Ook serveren we een heerlijke soep. De kunstenaars zijn zelf aanwezig. De werken worden zowel in de kapel als in twee grote tenten geëxposeerd.

Met de aankoop van een kunstwerk steun je ook de Stichting Kerkhof Overweersepolderdijk. Dat doe je ook door een consumptie te nuttigen. De toegang is gratis en de expositie is zeker ook voor kinderen leuk.

De expositie is ook geschikt en leuk voor kinderen. De begraafplaats aan de Overweersepolderdijk 24, Purmerend is incl. de kapel rolstoeltoegankelijk. Zie ook www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl. Of volg de stichting op Facebook: stichtingkerkhofoverweersepolderdijk,