De bundel telt 224 pagina's.
De bundel telt 224 pagina's. ((Foto: aangeleverd))

Bezoekers kunnen exemplaar van 'Het Mooie van Ajax' van voetbalschrijver Chris Willemsen winnen

Al een halve eeuw brengt Ajax toptalenten voort, boekt het grote successen en heeft het een enorme schare fans en bewonderaars. Vanaf de eerste Europa Cupfinale in mei 1969 tot en met vandaag is het voetbal van de club vaak een lust voor het oog. Het aantal spraakmakende spelers is niet te tellen. Van Johan Cruijff tot Marco van Basten, van Patrick Kluivert tot Dennis Bergkamp en van Rafael van der Vaart tot en met de toptalenten van nú.

In het zojuist nieuw op de markt verschenen boekje 'Het Mooie Van Ajax' komen al die grote voetballers voorbij. Niet in journalistieke vorm, maar in opmerkelijke proza en poëzie waarin feiten en fictie elkaar hartstochtelijk omarmen. Bezoekers van onze website kunnen een exemplaar winnen (zie onderaan).

Het boek is voorzien van veel unieke, originele foto's. Al die herkenbare momenten en hartverwarmende herinneringen van Ajacieden - van 1969 tot en met 2019, in hun club én in Oranje - zijn voor eeuwig onderdeel van ons collectieve voetbalgeheugen. Het boek (€ 19,95 euro en 224 pagina's dik) is te koop in de betere boekhandel én online. Te bestellen via uitjekrant.nl/ajax

Over de auteur

Voetbalschrijver en -dichter Chris Willemsen heeft tientallen boeken en bundels op zijn naam staan. Over Ajax schreef hij in legio media. Nu verschijnt van zijn hand deze lofzang op de club, met eerder gepubliceerde verhalen en gedichten, maar ook fonkelnieuwe over Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, het koningskoppel Ziyech/Tadic en de heroïsche wedstrijd Real Madrid-Ajax.

Stuur een mail

Bezoekers van onze site maken kans op een gratis exemplaar. Hoe? Simpelweg door een mail te sturen naar redactiepurmerend@rodi.nl Zet er wel bij waarom je vindt dat je een exemplaar verdient.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten