Zorgcirkel Zuidland viert 10 jaar met feestweek

PURMEREND - Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Zuidland op het Abel Tasmanplein haar deuren opende voor ouderen zowel voor psychogeriatrische bewoners, bewoners in verzorgingshuis als cliënten die dagelijks komen voor een zinvolle dagbesteding. Zuidland is een van de 7 zorginstellingen in de regio Purmerend van De Zorgcirkel. Zuidland is de afgelopen 10 jaar gegroeid in zorg en dienstverlening, in volle tevredenheid van onze bewoners/cliënten, reisgezelschap en onze medewerkers.

Het reisgezelschap bestaat uit de mensen om de cliënt heen zoals familie, buren en anderen die van betekenis kunnen zijn.

We kunnen nu alleen maar constateren dat het geweldig gaat. Volop complimenten van bewoners, reisgezelschap en medewerkers. Op Zorgkaart Nederland worden we gewaardeerd met een 9.0. Iets waar we met z'n allen erg trots op zijn. Zuidland wordt steeds meer één met een mix van activiteiten, met sinds afgelopen januari dagelijkse opvang van 16.00-20.00 voor onze somatiek bewoners.

Zuidland viert het 10 jarig jubileum met een week feest. (Oud)collega's, vrijwilligers, bewoners c.q. cliënten, mantelzorgers en het reisgezelschap worden flink in het zonnetje gezet met een feestelijk programma.


Persoonsgericht werken staat binnen De Zorgcirkel en zeker in Zuidland hoog in het vaandel waarbij uitgegaan wordt van de psychologische gedragsfactoren met daarbij de 5 psychosociale behoeften. Hierdoor krijgen we een compleet beeld van behoeften van onze bewoners/cliënten waarna gehandeld zal worden.

Als we naar de toekomst van Zuidland kijken staan er nog mooie uitdagingen in de locatie te wachten. We zijn klaar voor de komende 10 jaar om onze cliënten de zorg te bieden waar men recht op heeft met enthousiaste medewerkers.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten