Tehatervoorstelling 'Hersenvakantie' van Vloeistof.
Tehatervoorstelling 'Hersenvakantie' van Vloeistof. ((Foto: frank scheffka))

Gratis kaarten voor theatersessies op locatie

PURMEREND - Juist die ene voorstelling op die bepaalde plek geeft theater op locatie een extra dimensie. Verspreid over Purmerend én de Beemster biedt het festival dit jaar mooie voorstellingen op locatie. Lezers van Purmerend op Zondag let op! Jullie hebben de kans om gratis erbij te zijn. Zie onderaan dit artikel.

Tijdens Reuring Festival van 27 tot en met 30 juni

Een bijzondere, respectvolle en intieme voorstelling op de oude begraafplaats door de Italiaanse Caterina Moroni, de dansvoorstelling 'Hersenvakantie' van Vloeistof waar je als toeschouwer zelf steeds meer onderdeel wordt van de voorstelling.

Reuring in Beemster

Of ga mee op een adembenemende reis met gekke rituelen, surrealistische videoprojecties, gepassioneerde tango, glanzende witte pakken en een ton mais door Le Collectif G. Bistaki of maak kennis met een pareltje aan de kroon van de droogmaking tijdens de Theatrale Wandeling: Reuring in de Beemster.

Gratis kaarten

Lezers van Purmerend op Zondag stellen we in de gelegenheid om in aanmerking te komen voor gratis kaarten. Deze actie is een samenwerkingsverband van Reuring Festival en Rodi Media en is in dat opzicht zeer exclusief.

Als je naar een van bovengenoemde voorstellingen op locatie wilt, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar redactiepurmerend@rodi.nl Wie weet zit jij tijdens het Reuring Festival gratis en voor niets op een van de locaties.

Reguliere kaarten voor deze voorstellingen zijn verkrijgbaar op de website reuring.com

Het begint erom te spannen, want over twee weken begint het Reuring Festival. Van 27 tot en met 30 juni is een aaneenschakeling van culturele-, theatrale- en muzikale voorstellingen. Met natuurlijk Davina Michelle en Famke Louise, maar daarnaast met tal van andere hoogtepunten.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten