ITSD leidt mbo-studenten op. Op de foto tweede van links Daniël Pardoen.
ITSD leidt mbo-studenten op. Op de foto tweede van links Daniël Pardoen. ((Foto: aangeleverd))

ITSD beste ICT-leerbedrijf van Noord-Holland

PURMEREND - ITSD uit Purmerend is het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Noord-Holland in de sector ICT. 26 juni maakte SBB dat bekend.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

ITSD leidt sinds 2008 mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Daniel Pardoen is blij verrast met de prijs: "Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons het vak leren in de praktijk"

Uit ruim 1.600 voordrachten zijn per provincie voor elke sector een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen. De uiteindelijke winnaars worden op 18 november bekend gemaakt en mogen zich een jaar lang het beste leerbedrijf en beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij gemiddeld de helft van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten