Andrea Vos, Agnes Kaufmann en Steven Schilp.
Andrea Vos, Agnes Kaufmann en Steven Schilp. ((Foto: Pim de Vries))

Opera, musical en pop in kerkje Kwadijk

KWADIJK - Met als titel 'It's All Darling' geven Agnes Kaufmann (piano), Andrea Vos (sopraan) en Steven Schilp (tenor) op zaterdag 7 en zondag 8 september een miniconcert in het kerkje van Kwadijk.

De organisatie van dergelijke concertjes ligt al 20 jaar in handen van Agnes Kaufmann en Andrea Vos. Het belooft een afwisselende avond en middag te worden; met opera, musical en pop! De aanvang op zaterdag is 20.00 uur, zondag begint het om 14.00 uur.

Klassiek is niet saai. Vaak denken mensen aan verstilde pianomuziek en een beladen sfeer. Dat is al lang niet meer zo, ook de klassieke wereld is meegegaan met deze tijd. Dat geldt zeker voor de concerten van Agnes en Andrea. Ook al is bij beiden een voorkeur voor de wat zwaardere componisten, de behoefte om het programma toegankelijk en met humor te brengen is minstens zo groot. Elk jaar wordt er iets verzonnen waardoor het publiek betrokken wordt of verrast wordt met een act. Bekend en minder bekend repertoire komt langs.

Een greep uit het repertoire: Ebben N'andro Lontana uit de opera La Wally, Marechiare van Tosti, het duet A Little Fall Of Rain uit Les Misérables en ook Ramses Shaffy komt voorbij. Uitvoerenden zijn Agnes Kauffman aan de piano, sopraan Andrea Vos en tenor Steven Schilp.

Reserveren is verstandig in verband met het beperkte aantal plaatsen in het gezellige kerkje. Tickets kosten € 12,- en zijn te bestellen door een mail te sturen naar itsallartdarling@gmail.com Bellen kan ook: 06 15 83 58 84.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten