(Foto: Nina Albada Jelgersma)

Foodfestival Eten op Rolletjes terug in Purmerend

Foodfestival Eten op Rolletjes terug in Purmerend
PURMEREND – Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes keert van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus voor het derde jaar op rij terug in Purmerend. Na de successen van de afgelopen jaren wordt het prachtige Leeghwaterpark weer omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen met een aanbod om je vingers bij af te likken, live muziek en kidsentertainment.

Voor Eten op Rolletjes selecteert de organisatie louter intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Leeghwaterpark vanzelfsprekend bij. Op de locatie staan ruim twintig food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van spareribs van Holy Grill tot vegan dumplings van Chopstick Dumpling Bistro.

Muziek, entertaintment en vermaak voor de kids
Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van artiesten als DJ Freestyle, Vermuyen and Friends en The Woof. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich zaterdag en zondag bij de Aap van Poot Poppenkast, Circus Snor, schmink en silent disco.

Succesformule
De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Frans Nagel: "Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek."

Openingstijden: vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur; zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur; zondag van 13.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten