Alle grote hits van The King staan er op.
Alle grote hits van The King staan er op. ((Foto: Sony Music))

Lezers dingen mee naar 4cd-box Elvis 100

REGIO - De Elvis 100 is een zeer bijzondere CD Box met 100 van Elvis' grootste hits gerangschikt op volgorde van releasedatum. Wil je ook een exemplaar winnen, stuur dan een spontane e-mail en vertel waarom juist jij deze unieke box verdient. Opnieuw een actie van Rodi Media in nauwe samenwerking met Sony Music. 

Van 'Heartbreak Hotel' tot en met de remix van 'A Little Less Conversation' door DJ Junkie XL. Alle wereldhits van The King komen voorbij. Tevens verschijnt op deze box, de door veel Elvis-fans gezochte, 'The Elvis Medley' uit 1982 voor het eerst op een Europese uitgave. Daarnaast staan er ook de altijd zeer populaire Kersthits van Elvis op alsook bijzondere live-, rehearsal- en studio-opnamen.

'Suspicious Minds', 'Rock-A-Hula Baby', 'Burning Love', 'Crying In The Chapel', 'Love Letters', 'Love Me Tender', 'Stuck On You', 'Don't Be Cruel', 'That's All Right', 'America The Beautiful', 'Such A Night', 'Tin't That Loving You Baby' en ga zo maar door; ze staan er allemaal op. Voor het samenstellen van de box is gebruik gemaakt van de masters in de allerbeste geluidskwaliteit en is de mastering verzorgd door Vic Anesini. Bovendien is het boekje voorzien van uitgebreid verhaal over Elvis en zijn link met ons land.

Een uniek document voor de echte Elvis-fans maar ook de muziekliefhebbers in het algemeen. En exclusief te winnen voor lezers van Purmerend op Zondag. Hoe? Mail ons en zet erin waarom jij vindt dat je de box verdient. Doe dat naar redactiepurmerend@rodi.nl De releasedatum is op 13 september, maar je kan vanaf nu meedingen.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten