Eerbetoon aan Toon Hermans in Grote Kerk De Rijp

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

DE RIJP - Zaterdag 28 september organiseert Cartouche de voorstelling 'Liedjes van Toon' in de Grote Kerk van De Rijp. Aanvang 20.30 uur.

Maurice Hermans (de zoon van Toon), Astrid Cattel (zangeres/actrice én oud-Beemsterlinge) brengen samen met pianist Harrie Herfst een luchtig, eigentijds, vrolijk theaterprogramma met muziek, poëzie, verhalen en kleine lieve liedjes rondom de onvergetelijke Toon Hermans.

De liedjes van Toon Hermans zijn nog steeds pareltjes. Ze gaan over grote en kleine dingen in het leven, met teksten die soms zo raak zijn, of vol met taalgrappen…..

Na een try-out periode gaan Maurice Hermans en Astrid Cattel met de Liedjes van Toon dit seizoen de theaters in. Het is een sfeervolle voorstelling met blijde herinneringen en bekende en onbekende liedjes van Toon Hermans.

Kaarten kosten €16,- en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld), woonwinkel De Huiskamer (Rechtestraat 108) en Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via de website www.cartouche-graftderijp.nl.