Scène uit Het Debuut.
Scène uit Het Debuut. ((Foto: aangeleverd))

Het Debuut in De Verbeelding

PURMEREND - Zaterdag 5 oktober staat Het Debuut in De Verbeelding, 'één van de beter bewaarde geheimen van het Nederlandse theater. Dat bewijzen de drie jonge makers van dit jaar met verrassende, contemplatieve voorstellingen. Spannend, beangstigend en ontwrichtend – dat is precies waarom je naar Het Debuut gaat.'

Rudolphi Producties selecteerde de meest aansprekende korte afstudeervoorstellingen tijdens het ITs Festival: Caro Derkx - Me, Myself and Sir Roger Scruton, Arber Aliaj - De zoektocht naar schoonheid en Kathlyn Wuyts - Vaste Grond.

Over het stuk van Caro Derkx: "Meesterlijke politiek-psychologische ideeënthriller die zijn weerga zelfs in het gevestigde theaterveld niet kent" aldus de Theaterkrant en de jury van Het Debuut sluit zich hier volledig bij aan. De Volkskrant schreef een viersterrenrecensie en in een interview vertelt Derkx waarom Thierry Baudet haar solovoorstelling over de filosoof Roger Scruton beïnvloedde. Het gaf haar voorstelling een onverwachte politieke urgentie.

www.rudolphiproducties.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 15,50 euro (vriendenpas/CJP/65+ 13,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Lees ook

Meer berichten