Kleding maakt de man bij Bram

Partnerbijdrage
Ronald Witmondt van Bram Mannenmode.
Ronald Witmondt van Bram Mannenmode. (Foto: AANGELEVERD)

PURMEREND - 'Kleding maakt de man' geldt zeker voor een goed pak. Bij Bram Mannenmode is er volop keuze uit pakken vanaf € 350,-. Bij veel pakken is een bijpassend colbert en pantalon in verschillende maten verkrijgbaar. Dit volgens het zogeheten mix & match principe. Pakken vindt u bij Bram van bekende en gerenommeerde merken waaronder Strellson, Drykorn, Studio Milano en Emporio Armani,

Naast de confectiepakken kunt u bij Bram Mannenmode ook een pak geheel op maat laten maken. Dat een maatpak mooier zit dan een confectiepak is vanzelfsprekend. Naast de perfecte pasvorm is ook de grote keuze een voordeel van een maatpak. Een maatpak kan je geheel naar eigen wensen 'stylen' en je kunt kiezen uit meer dan 300 verschillende stoffen, 80 voeringen, verschillende knopen, kraagvilt, stiksels en desgewenst et colbert laten voorzien van een monogram of korte tekst. Voor de bruidegom in spe zijn zelfs speciale details mogelijk. Er is al een maatpak beschikbaar vanaf € 550,-.

Minder formeel, ook wel smart casual genoemd, is een colbert dat gedragen wordt op een pantalon of jeans. Ook hiervoor is in de winkel aan de Kaasmarkt een ruime keuze in merken en stijlen, bijvoorbeeld Joop!, Profuomo, Drykorn en Strellson. Bij Bram Mannenmode slaagt u ook voor de betere merken vrijetijdskleding. Neem Emporio Armani en 7 For All Man Kind. En uiteraard Drykorn en een uitgebreide collectie van Profuomo inclusief de luxere 'sky blue' line.