Thuis in de Keyser

Partnerbijdrage

REGIO - Middenbeemster heeft er een nieuwe wijk bij: De Keyser. Geen massale nieuwbouw, maar intiem, gevarieerd en dorps. Volledig passend bij het karakter van de Beemster en op loopafstand van het dorpscentrum. 
De Keyser is een gemoedelijke woonbuurt, die staat voor 'dorps wonen': je ontmoet er buurtgenoten en geniet er van rust, ruimte, groen en water. De opzet van het plan is typisch 'des Beemsters', met polder- en waterwegen die de hoofdverdeling bepalen en kleine aftakkingen in de vorm van fietspaden, wandelroutes en groenzones. 

Het aanbod van de 5de fase van De Keyser bestaat uit in totaal 69 woningen, in maar liefst 7 verschillende woningtypen: rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, semibungalows, beneden- en bovenwoningen en vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils in deze sfeervolle wijk. De woningen staan op ruime kavels, vaak met voortuin. En de plantsoentjes en speelvelden maken de wijk ook nog eens kindvriendelijk.

De Keyser groeit

Middenbeemster is een sfeervol dorp in De Beemster, één van de bekendste polders van de wereld. Er komen hier uiteindelijk zo'n 240 nieuwbouwwoningen in De Keyser, tegen de bestaande bebouwing van de Rijperweg en de Middenweg aan. De 110 woningen van deelgebied 1 en 2 zijn inmiddels opgeleverd. Ook met deelgebied 3 gaat het voorspoedig.

Van 30 september tot en met 7 oktober 2019 zijn de 69 woningen van deelplan 5 van De Keyser in verkoop. Inschrijven op jouw favoriete bouwnummer kan dus tot en met 7 oktober 17:00 uur. Wil je van deze nieuwe fase op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan alvast in als belangstellende via de website: www.nieuwbouw-middenbeemster.nl.